Június 21-én, a nyári napfordulón világszerte ünneplik a Jóga Nemzetközi  Napját. Természetesen ehhez a csodálatos ünnephez mi is csatlakozunk, és egy 11 napos programsorozattal készülünk Számotokra. 

Június 11-én elindítunk egy “11 nap szádhana” programot, amely során megtapasztalhatjátok, milyen a Jóga a mindennapi életben rendszer gyakorlatait valóban rendszeresen végezni. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani napi  három 30 perces közös gyakorlással, hiszen egy közös cél mellett könnyebb kitartani. 

3 4 aX

Szádhana szó jelentése: tudatosan és rendszeresen végzett gyakorlás egy cél érdekében.

Miben segíthet neked napi 20 perc tudatos gyakorlás? 

  • ellensúlyozza az ülőmunka káros hatásait
  • csökkenti az idegrendszer stresszreakcióit
  • megelőzi a kiégést
  • felpezsdíti a vérkeringést
  • csökkenti a szem fáradtságát
  • energikusabbá és kiegyensúlyozottabbá tesz

A feliratkozást követően küldünk Nektek egy levelet, amelyben lesz egy Zoom-link, illetve a YIDL Hungary - Jóga a Mindennapi Életben Magyarország Facebook  (https://www.facebook.com/yidlhu) oldalán is megosztunk további inspiráló tartalmat a program során. 

Tervezett időpontok:

Reggel: 7:00-7:30-ig

Ebédszünetben: 12:15-12:35-ig (bárhol elvégezhető állógyakorlatok)

Este: 18:30-19:00-ig

Különleges programmal készülünk Számotokra. Június 11-én 14 órakor Indiából közvetítünk vegetáriánus workshop-ot, 19-én pedig 13.15-től sütés nélküli vegán sütemények elkészítési módjával ismerkedhettek meg. 

A program idején a Jóga a mindennapi életben rendszer megalkotója Vishwaguru Mahamandaleshwar Paramhans Sri Swami Maheshwarananda Puriji  szemináriumot tart Csehországban. Az élő közvetítéseket magyar fordítással elérhetővé tesszük Számotokra, valamint eredeti nyelven követhetitek a https://www.swamiji.tv/internetes oldalon.

Itt tudtok jelentkezni a “11 szádhana” programba: https://www.jogaerd.hu/11_nap.html 

A program ingyenes, de a személyes fejlődésünkön túl az is célunk, hogy Mesterünk egyedülálló projektjét, az indiai Om Ashram építkezését és a Khatu Ashramot támogassuk.

Sok szeretettel várunk Benneteket!

A szervezők