Új tanfolyam indul a 13-18 éves korosztálynak csütörtökönként 16.30-17.45-ig. A 15 év felettieket már szívesen fogadjuk a felnőtt órákon is, de van, akinek még ebben a korosztályban túl hosszú és lassú a felnőttek másfél órás gyakorlása. Bizonyos testhelyzetek még nem kedveznek a fejlődő ízületeknek, másfelől viszont sokkal gyorsabban tanulnak és fejlődnek ebben az életkorban, mint a felnőttek, ezért indítunk ennek a korosztálynak külön csoportot, amellett hogy természetesen továbbra is járhatnak a felnőtt órákra. A rendszeres gyakorlás javítja a fizikai terhelhetőséget, a testtartást, fejleszti a figyelem összpontosító képességet, segíti a belső feszültségek és szorongás oldását, kezelését, növeli az önbizalmat, és az elfogadást önmaguk és a világ felé.
A mindennapos testnevelés 2 óráját kiváltó igazolást tudunk adni a jógát elfogadó iskolákba 3 hónapos bérlet vásárlása esetén.
A tanfolyam díja 4000 ft/ hó (4 alkalom) 10000 ft/ 3 hónap (12 alkalom). Próbaóra 1500 Ft/alkalom
A tanfolyam helyszíne: Szatszang Jógaközpont, Nagyenyed u. 16., 1.em.3., 12-es kapucsengő. A helyek száma korlátozott, bejelentkezés szükséges a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a 20 315 8857 elérhetőségek valamelyikén. További órák IDE kattintva.