Jógarendszerünk egyik nemes része a rászorulókon történő segítés, melyet évek, évtizedek óta folyamatosan végzünk. Most egy beteg, hajléktalan hölgynek szeretnénk segítséget nyújtani. Utolsó stádiumos rákos, mellette a veséi is alig működnek. A férje dolgozik, de így is egy telken tűrik meg őket a lakókocsijukban. Néhány alapvető és praktikus dologra lenne szüksége, melyekkel az utolsó hónapjaiban az életminősége javulhat.

220px Ravi Varma Lady Giving Alms at the Temple

Bárki adományát köszönettel fogadjuk a budai és az érdi jógaközpontban (Budapest, Nagyenyed u. 16. és Érd, Kutyavári út 34.). Alább részletezzük az adománygyűjtés céljait. (A fölöslegben beérkező adományokat a megfelelő helyre fogjuk eljuttatni.)

Köszönettel:
Jógaegyesület Érd és a Magyar Országos Jóga Unió vezetősége

 

Amire pénzadományokat várunk (Magyar Országos Jóga Unió, számlaszám: 11600006-00000000-27663772. Megjegyzésbe: adomány Mónikának)

Nyugágy; Átfolyós vízmelegítő; Napelem és feszültségszabályozó; Telek, ahol középtávon (pár hónap) elhelyezkedhetnének a lakókocsijukkal – akár bérleményként is.

 

Tárgyi adományként gyűjtjük

Főzőlap; Lábas; Evőeszköz; Tányérok; Ágynemű huzat; Tartós élelmiszer (cukor, befőtt, konzerv).

 charity

Kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.