Az augusztus 3-4-i jógahétvége olyan különleges nyári alkalom, ahol a komoly önismeretre vágyók olyan módszereket és szemléletmódot ismernek meg, amelyek az életminőségben szintugrást eredményeznek.

Részletek IDE KATTINTVA

Mit várhatsz a hétvégétől?

  • Elmélyül és tudatosabbá válik a jógagyakorlásod, és a gyakorlatok szerepe a mindennapokban

  • Elméleti és gyakorlati tudást az érzelmekről és működésükről, elsősorban az örömről

  • Elméleti és gyakorlati tudást a tudatos és intuitív (közép- és hosszútávon is, és valóban hasznos döntéseket választó) és az automatikus biológiai (többnyire félelem, kényelem, a biztonságra törekvés és vágy vezérelt) működésünkről

  • Egyszerű rövid a mindennapokban alkalmazható technikákat, amelyek hatékonyan használhatóak

- a mindennapi érzelmi kiegyensúlyozásra

- életünknek a  pozitív minőségekre, célokra, eseményekre való fókuszálására, ezáltal megteremtve a mindennapi magasabb boldogságszintet 

- halogatás, lámpaláz, izgulás, idegesség akut kezelésére pozitív minőségekké alakítására

 - és arra, hogy az életünk legkedvesebb legszebb világi vagy spirituális élményeit erősebben, pontosabban rögzítsük tudatunkban,  s hogy ezeket bármikor könnyen gyorsan és intenzíven elő tudjuk venni, s töltekezhessünk belőle, akár napi feltöltődésként, akár valamilyen akut rossz állapotból (csüggedt, szorongó, fáradt) ha szeretnénk magunkat kihozni.

  • kikapcsolódást, feltöltődést, jó közösségi élményt

  • könnyű, finom, gluténmentes, vegán ételeket

  • lehetőséget egyéni problémák megbeszélésére.

 

Visszajelzések az előző hasonló eseményen résztvevőktől:

"A hétvégi program a jógafilozófia-gyakorlat és a pszichológia-önismeret egyedülálló párosítása. Az előadó e két témában való több évtizedes gyakorlati elmélyülésének esszenciája. Pozitív irányváltás és spirituális inspiráció, a gyakorlatban megalapozva."

"Köszönet azon gyakorlati útmutatókért és alkalmazástechnikákért, melyeknek segítségével rátalálhatunk és feltárhatjuk bensőkben rejlő lehetőségeinket, hogy egyrészt napjainkat jó kedélyállapotban éljük meg, félelmeinket, bánatainkat átválthassuk, lecserélhessük, másrészt az öröm különböző minőségeinek felismerése (az annamaja kósából származótól az ánandamaja kósáig) egy életen át vezetőnk lehet. A vidám hangulatú kurzus maga is az öröm forrásává válhatott. Külön köszönet azoknak, akik a szakszerűen tálalt és emészthető szellemi táplálékon  és jógagyakorláson túl, a testünk étel- és italszükségleteinek egyszerű kielégítését kulináris élvezetté tették így az öröm ezen formájának átélésére is lehetőség nyílt."