Rólunk

Paramyogeshwar Svayambhu Sri Devpuriji

 

Yogeshwar Sri Devpurijit az Úr Shiva megtestesüléseként tisztelik. Az a hely, ahol ashramja állt, Kailash (Rajashtan államban), ugyanazt a nevet viseli, mint a Kailash hegy a Himalájában (Tibet), amely az Úr Shivának van szentelve. Sri Devpuriji mérhetetlenül hatalmas erőkkel rendelkezik.

Parabrahm Bhagwan Sri Deep Narayan Mahaprabhuji

A nagy indiai szent és Isten-megvalósított mester, Bhagwan Sri Deep Narayan Mahaprabhuji az isteni szeretet és bölcsesség igaz megtestesülése. Rajashtanban élt 1828-tól 1963-ig, India észak-nyugati részén. Már születésekor tökéletes és isteni lélek volt. Élete bővelkedett csodálatos történésekben és tettekben. Azok, akik ismerték, és még ma is élnek, beszámolnak csodáiról. 

H.H. Dharmsamrat Paramhans Sri Swami Madhavanandaji

Paramhans Sri Swami Madhavanandaji Sri Mahaprabhuji spirituális utódja, és hazájában, Indiában, illetve az egész világon spirituális Nagymesterként tisztelik a "Jóga a mindennapi életben" rendszer tanítványai, és szeretettel "Holy Gurujinak" (Szent Tanítómester) nevezik. 

Vishwaguru Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananda

Paramhans Swami Maheshwarananda Paramhans Swami Madhavanandaji utódja. 1972 óta Bécsben él, ahol megalapította az "International Sri Deep Madhavananda Ashram" társaságot és az első "Jóga a mindennapi életben" Társaságot, amelyet hamarosan világszerte számos hasonló társaság követett. Vishwaguruji szellemi vezetése alatt jógacsoportok százai működnek Nyugat- és Közép-Európában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Dél-Afrikában és Indiában.