A Jóga a Mindennapi Életben Rendszer Youth Union szervezetének újabb programját adjuk közre, melyhez Egyesületünk is hozzáteszi a részét.

Tovább folytatjuk a csakrákkal kapcsolatos előadássorozatunkat, melynek következő szereplője a Visuddhi csakra lesz.

16:00-17:00 Varga Sára/Ratandevi szenior jógaoktatóval megtapasztalhatják a Visuddhi csakra erejét! Várunk titeket szeretettel egy testet-lelket átmozgató, felfrissítő, remek gyakorlásra!
17:00-18:00: Oláh Zoltán/Niranjan előadására várunk titeket, aki szenior jógaoktató, és komoly tapasztalatokkal rendelkezik a meditáció terén.
18:00-18:45: Őszi méregtelenítő italokat fogunk nektek bemutatni, amelyek receptjeit hamarosan megtaláljátok az oldalon. Közben Molnár Melindával/Shanti devi ifjúsági tagunkkal fogunk beszélgetni, hogy megismerjétek közösségünk tagjait!

Csatlakozás: Zoom-linken, melyet az előadás napján teszünk közzé itt: https://fb.me/e/IlT0lx3r

Az előadás napja: 2021. október 23., szombat

Idézetek az Emberben rejlő erők - Csakrák és kundalíní című könyvből Paramhans Swami Maheshwaranandától. Lásd még ide kattintva!

„A vishuddhi csakra a határtalan boldogság és korlátlan szabadság érzését közvetíti, s képességeink is szabadon kibontakozhatnak rajta keresztül. Jó beszéd- és énekhang, szónoki tehetség, kiegyensúlyozott gondolat- és érzésvilág jellemzi lelki fejlődésünk eme szintjét."

„Nem csupán testi síkon fejt ki tisztító hatást, hanem segít a pszichét és az elmét is megtisztítani. Minden probléma, amelyet elfojtunk, minden kellemetlen élmény, amelyet az életünk folyamán „lenyeltünk”, tovább élnek a tudatalattinkban mindaddig, amíg egyszer szembe nem nézünk velük, mert csak így, bölcsen szembesülve tudjuk feldolgozni vagy megtisztítani őket."