Többféle típusú órával (Gerincjóga - Jóga hátfájás ellen, Kezdő óra, Újrakezdő (1-3.-as szint), (3-4.-es szint), Jóga 65+, Instruktorképzés pedagógusoknak, Reggeli átmozgató jóga óra stb.) várjuk az érdeklődőket. 

A Jógaközpont részletes ÓRARENDJE megtalálható - ide kattintva.

Kezdő óra: Ha még soha nem jógáztál, vagy az utóbbi pár hónapban nem jógáztál-mozogtál, esetleg az életkorodból vagy egészségi állapotodból fakadóan a nehezebb fizikai gyakorlatok nem javallottak, akkor érdemes valamelyik Kezdő órát, vagy a Hátfájás elleni tanfolyamot választani.

Az Újrakezdő 1-3.-as szintű órát azoknak ajánljuk, akik már elvégezték a Jóga a mindennapi életben® rendszer 1-es szintjét, vagy jártak már jógázni máshová, vagy étkoruknál/és egészségi állapotuknál fogva nem probléma a Kezdő óráknál gyorsabb haladás, de szeretenék ezt a gyönyörűen felépített a maga teljességében az alapokról megtapasztalni.

A Középhaladó 3-4.es szintű azoknak ajánljuk, akik már elvégezték a Jóga a mindennapi életben® rendszer 1-2-es szintjét, vagy jártak már jógázni máshová hosszabb időn keresztül, és tudnak ülni legalább 20 percig valamilyen meditációs ülőhelyzetben.

A Gerincjóga - Hátfájás elleni jógatanfolyam életkortól függetlenül segítséget nyújt az ülőmunka, rossz tartás, stressz következtében kialakult hátfájás kezelésére, ill. annak megelőzésére. A tanfolyam anyaga különféle rehabilitációs programokhoz is illeszthető, hiszen a gyakorlás nem csak a gerincünk egészségét, rugalmasságának fejlesztését támogatja, hanem a különféle élettani folyamatok harmonizálását, az immunrendszer erősítését és a stressz feloldását is.

Jóga Nidra - mély lazítás: Az isteni üdv pillanatai. A fizikai és mentális test pihentetése és regenerációja hozzásegít, hogy jobban tudjunk teljesíteni, és előre haladhassunk spirituális utunkon.

Jógainstruktor képzés: Akkreditált képzés pedagógusoknak. Részletek - ide kattintva.

Fontos tudnivalók a jógaórákhoz:

  • A gyakorláshoz viseljünk kényelmes öltözéket és zoknit. A helyszínen lehetőség van átöltözni.
  • Polifoamot, párnát, és takarót biztosítunk, de érdemes egy saját lepedőt/kendőt/törülközőt hozni, és azt teríteni a polifoamra.
  • Érdemes 2-3 órával az óra előtt már nem étkezni, mert tele hassal könnyen rosszul lehetünk gyakorlás közben. Ha nagyon éhesek vagyunk az óra előtt, akkor fogyaszthatunk pár szem magot, mazsolát.
  • lehetőség szerint, érkezzünk 10-15 perccel az óra kezdete előtt, hogy legyen idő kényelmesen átöltözni és elhelyezkedni.

Érdeklődés és jelentkezés: +36 20 315 8857     Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cím: 1123, Budapest, Nagyenyed u. 16. 1/3. (Csengő: 12)